Frequently Asked Questions About Cell Phone Holders for the Car

Frequently Asked Questions About Cell Phone Holders for the Car

Draadloze telefoon houders zijn populairder geworden met veranderingen in strengere wettelijke voorschriften in tal van locaties voor automobilisten die gebruik maken van mobiele apparaten tijdens het rijden. Er zijn nu vele soorten houders op de markt. Welke is het beste? Hier zijn enkele vragen consumenten hebben eigenlijk gevraagd op Amazon internet site met betrekking tot mobiele telefoon houders met een aantal antwoorden.

1. Is deze houder sterk genoeg om mijn telefoon en case te houden?

Het is het beste om er een te zoeken die compact en toch sterk is. Op deze manier zal het niet blokkeren uw zicht, maar je kunt nog steeds gemakkelijk zien zonder het nemen van uw ogen van de weg. Het zijstuk van de slider dat de telefoon vasthoudt, moet zeer sterk zijn zodat de telefoon er niet uitglijdt, vooral niet op ruige of ruwe wegen. Sommige telefoons zoals de Galaxy Note met zijn case meet 3 1/2 inch breed en is vrij zwaar. Hoewel sommige telefoonhouders zijn ontworpen voor bepaalde telefoons, is het het beste om er een te vinden die op alle mobiele apparaten past omdat het veelzijdiger is.

2. Zal deze houder gemakkelijk aansluiten op mijn gestructureerd dashboardpaneel?

Sommige houders worden alleen met een zuignap aan het dashboard bevestigd. Hoewel dit werkt aansluiten op de voorruit, op zoek naar een houder die veilig zal aansluiten op elk soort dashboard ook. Sommige houders worden op het dashboard bevestigd met een plaatje dat aan één kant kleeft. Zolang het dashboard volledig gewassen en gedroogd is alvorens de plaat aan te brengen, zal hij zeker blijven zitten zonder los te komen. Vervolgens wordt de body van de houder met een stevige zuignap op de plaat geplaatst. De plaat van deze houders kan ook met schroeven aan het dashboard worden bevestigd. Ze houden echt sterker vast in vergelijking met verschillende van de ontwerpen die alleen met een zuignap aan het dashboard worden bevestigd.

3. Is deze houder duurzaam of breekt hij gemakkelijk?

Hoewel de meeste houders zijn gemaakt van plastic en kan breken, op zoek naar degenen die zijn gemaakt van een sterkere kunststof met dezelfde samenstelling als het kinderspeelgoed, Lego. Als u om het milieu geeft, zoek er dan een die ook van recycleerbaar plastic is gemaakt. De fabrikanten van deze houders moeten deze informatie hebben.

4. Hoe weet ik hoe ik deze houder op mijn auto moet installeren?

De meeste goede houders zal komen met instructies, ofwel afgedrukt op de doos of opgenomen in het pakket. De meeste van hen zijn veel hetzelfde, maar de scharnier kant moet gaan naar u toe voor het dashboard bevestiging en aan de bovenzijde voor de voorruit.

5. Kan ik deze houder gebruiken in mijn woning of boot, aanhangwagen of recreatievoertuig?

Zeer zeker kan het worden gebruikt om het even welk gebied waar u hands-free zou moeten babbelen.

Ik neem aan dat de auto's van de toekomst zal zeker hebben mobiele telefoon houders gebouwd in het ontwerp, maar totdat we allemaal kunnen veroorloven dat, zijn er enkele grote deals voor echt redelijk geprijsd houders die kunnen worden gebruikt.



Back to blog